Χρήσιμες Πληροφορίες


Η κατασκευή ενός σπιτιού είναι η καλύτερη επένδυση που μπορεί να κάνει κανείς!

Η Minoas Estate και οι συνεργάτες της είναι εδώ για να σας βοηθήσουν να χτίσετε με σιγουριά, επαγγελματισμό και με βάση τις δικές σας ανάγκες και προσδοκίες!

Η μακροχρόνια πείρα μας , οι σωστά καταρτισμένοι συνεργάτες μας και η υψηλή τεχνογνωσία , μας έχουν οδηγήσει στις πρώτες θέσεις προτιμήσεων!

Συζητάμε μαζί τις ανάγκες σας , βαδίζουμε δίπλα σας ώστε να σας προσφέρουμε ακριβώς αυτό που χρειάζεστε, ξεκινώντας από την εύρεση του ιδανικού για εσάς οικοπέδου , όσον αφορά την τοποθεσία , την θέα , τις διαστάσεις κ.α.

Σας προτείνουμε αρχιτεκτονικά σχέδια βασισμένα στο στυλ που σας ενδιαφέρει αλλά και στην λειτουργικότητα του κτιρίου .Το δυναμικό μας διαθέτει έμπειρους Αρχιτέκτονες και Μηχανικούς που κατευθύνουν κι επιβλέπουν όλες τις διαδικασίες , ώστε να κάνουν το όνειρό σας πραγματικότητα!

Επίσης , εκδίδουμε εμείς για εσάς την οικοδομική άδεια για την αποπεράτωση της οικοδομικής δραστηριότητας.

Η Minoas Estate αναλαμβάνει ολοκληρωμένες κατασκευαστικές δραστηριότητες , εκ των οποίων:

Eκτός από την κατασκευή οικίας, είναι η αναπαλαίωση και η ανακαίνιση του χώρου σας.

Η εταιρεία μας διαθέτει την απαιτούμενη νομική κάλυψη καθ’όλη τη διάρκεια της κατασκευαστικής διεργασίας, συνεργαζόμενη με εξειδικευμένους νομικούς και συμβολαιογράφους.

Είμαστε δίπλα σας για την εύρεση οικοπέδου , την κατασκευή της οικίας σας αλλά και για τη διαχείριση αυτής , εφόσον μας ζητηθεί από εσάς , καθώς αναλαμβάνουμε την συντήρηση , την ασφάλεια αλλά και τη μεταπώληση της εκάστοτε περιουσίας σας!

Καθ’όλη τη διαδικασία υλοποίησης είμαστε διαθέσιμοι κάθε στιγμή προκειμένου να λύσουμε όλες τις πιθανές απορίες σας και παρέχοντάς σας δωρεάν διαμονή έως ότου σας παραδώσουμε την οικία σας μέσα στο εκτιμώμενο χρονικό και οικονομικό πλαίσιο που θέτουμε!

Προβολή ΑκινήτουΑΝΑΖΗΤΗΣΗ


Προτεινόμενα